Εταιρικό Προφίλ

Η ΜΕΓΑ, 100% ελληνική ως εταιρεία, αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες παραγωγικές μονάδες προϊόντων προσωπικής υγιεινής στην Ευρώπη. Ξεκινώντας από το μηδέν, πριν από 40 χρόνια και με καθαρά οργανική ανάπτυξη, κατόρθωσε στη διάρκεια των χρόνων να αποκτήσει ηγετική θέση στον τομέα προϊόντων προσωπικής υγιεινής (σερβιέτες, σερβιετάκια, βρεφικές πάνες και υγρά μαντήλια, προϊόντα ακράτειας και προϊόντα βάμβακος) στην ελληνική αγορά.

Με όχημά της την ελληνική καινοτομία και την τεχνολογία αιχμής, σημειώνει στη διάρκεια των χρόνων μια εξαιρετική πορεία. Η ΜΕΓΑ πραγματοποιεί πλέον πάνω από 250 εκ. ευρώ τζίρο, ενώ στο διάστημα 2010-2022 επέκτεινε τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της σε συνολικά πάνω από 73.500 τ.μ. (231.800 τ.μ. ιδιόκτητης γης), δεκαπλασίασε τις εξαγωγές της και ενίσχυσε παράλληλα τις θέσεις εργασίας κατά 150%.

Σήμερα, κατατάσσεται στους 10 μεγαλύτερους προμηθευτές του εγχώριου λιανεμπορίου* αξιοποιώντας σύγχρονες παραγωγικές μεθόδους, ενώ είναι η μοναδική εταιρεία – παραγωγός ενός ολοκληρωμένου portfolio επώνυμων προϊόντων προσωπικής υγιεινής που διατηρεί την παραγωγή της στην Ελλάδα.

*Πηγή : Nielsen IQ. ScanTrack Service Top Suppliers Review Year 2022, TOTAL GREECE & ISLANDS & DISCOUNTERS  

Παράγοντας τις αγαπημένες μάρκες εμπιστοσύνης EveryDay, Pom Pon, BabyCare, Babylino, Tipers, Wet Hankies, ΜΕΓΑ, Sani κ.ά. έχουμε χτίσει τη δική μας 100% ελληνική πρόταση στην προσωπική υγιεινή: μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων, σχεδιασμένη για να απαντά στις ανάγκες προσωπικής φροντίδας καταναλωτών κάθε ηλικίας, με πρωταρχική μέριμνα την μέγιστη φιλικότητα προς το δέρμα.

Επιπλέον, διατηρούμε το 100% της ελληνικής παραγωγής στην Ελλάδα, στηρίζοντας έμπρακτα τον τόπο μας με σημαντική αύξηση ανθρώπινου δυναμικού, αδιάλειπτο πλάνο επενδύσεων και ισχυρή εξαγωγική δραστηριότητα.

Βασικοί πυλώνες μας είναι η άριστη ποιότητα και η καινοτομία, με ελληνική υπογραφή. Επενδύοντας διαρκώς στην εξασφάλιση υπερσύγχρονων γραμμών παραγωγής, ενισχύουμε τη δυναμικότητα και την αποδοτικότητα της βιομηχανικής μας δραστηριότητας. Επικεντρωνόμαστε στρατηγικά στην έρευνα και ανάπτυξη μέσω ενός άρτια εξοπλισμένου τμήματος R&D.

Δεσμευόμαστε έναντι των εργαζομένων μας, των καταναλωτών, της ελληνικής κοινωνίας μας, αλλά και όλων των stakeholders μας, να λειτουργούμε και να αναπτυσσόμαστε υπεύθυνα, ανταποδίδοντας και δημιουργώντας αξία για την κοινωνία και την οικονομία της χώρας μας.

Η δέσμευση μας αυτή αποτυπώνεται στις εσωτερικές διαδικασίες και πολιτικές μας, καθώς και στις δράσεις που αναπτύσσουμε υλοποιώντας κοινωνικά προγράμματα με συστηματικότητα και διαχρονικότητα. Με άξονα τη βιώσιμη ανάπτυξη, συνεχίζουμε την υπεύθυνη δράση μας απέναντι στο περιβάλλον.

Εταιρικό Έντυπο