Ποιότητα – Ασφάλεια – Καινοτομία

Ποιότητα – Ασφάλεια – Καινοτομία

Στρατηγικός στόχος της ΜΕΓΑ αποτελεί η υψηλή ποιότητα και ασφάλεια των προϊόντων της σε συνδυασμό με την Ελληνική καινοτομία. Το μεράκι των ανθρώπων της να δημιουργούν άριστης ποιότητας προϊόντα οδήγησε την εταιρεία στο να επενδύει στρατηγικά στην έρευνα και την ανάπτυξη.

Με ένα άρτια εξοπλισμένο τμήμα R&D, η ΜΕΓΑ εφαρμόζει ένα εξαιρετικά αυστηρό εσωτερικό σύστημα ποιοτικής διασφάλισης, ενώ παράλληλα συνεργάζεται με εγκεκριμένα διεθνή εργαστήρια και οργανισμούς για περαιτέρω εργαστηριακούς ελέγχους στα προϊόντα της. Στόχος της να προσφέρει στον καταναλωτή προϊόντα που καλύπτουν ανάγκες πέρα από τις βασικές, εξασφαλίζοντας φιλική σίγουρη προστασία, καθώς και τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια για το δέρμα.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως η στρατηγική έμφαση της εταιρείας στην προϊοντική ασφάλεια αναγνωρίστηκε και διεθνώς. Το 2019 η ΜΕΓΑ τιμήθηκε από την Κομισιόν με το “European Commission Product Safety Award”.

Η κορυφαία αυτή διάκριση αντανακλά την ύψιστη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα της εταιρείας να παράγει ένα απόλυτα ασφαλές βρεφικό προϊόν: το Babylino Sensitive. Ένα προϊόν που κατάφερε να διακριθεί για το ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο ασφάλειας που προσφέρει προς το βρεφικό δέρμα, έπειτα από αυστηρή αξιολόγηση ειδικής κριτικής επιτροπής της ΕΕ.