Ασφάλεια Προϊόντων

Επίκεντρο της στρατηγικής της εταιρείας μας και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας αποτελούσε πάντα η άριστη ποιότητα και η μέγιστη δυνατή προϊοντική ασφάλεια.

Βασικοί πυλώνες στην καθημερινή μας δραστηριότητα είναι η άριστη ποιότητα, η προϊοντική ασφάλεια και η καινοτομία. Επενδύοντας διαρκώς στον καινοτόμο σχεδιασμό προϊόντων και στην εξασφάλιση υπερσύγχρονων γραμμών παραγωγής, ενισχύουμε συνεχώς τη δυναμικότητα και την αποδοτικότητα της βιομηχανικής μας δραστηριότητας.

Παράγουμε προϊόντα εξαιρετικά υψηλών προδιαγραφών, βασιζόμενα σε ένα προηγμένο και παράλληλα αυστηρό σύστημα ελέγχου και πιστοποίησης της ποιότητάς τους. Εφαρμόζουμε σε καθημερινή βάση ελέγχους ποιότητας και εσωτερικούς εργαστηριακούς ελέγχους πρώτων υλών καθώς και μικροβιολογικούς ελέγχους για την τήρηση των προδιαγραφών σε όλα τα στάδια παραγωγής και αποθήκευσης. Επιπλέον συνεργαζόμαστε με παγκοσμίως αναγνωρισμένα, εγκεκριμένα κορυφαία εργαστήρια και επίσημους οργανισμούς πιστοποίησης προϊόντων του κλάδου.

Κάθε χρόνο ανεβάζουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά και συνεχίζουμε να προσφέρουμε στον καταναλωτή προϊόντα που προσφέρουν άριστη αποτελεσματικότητα, πάντα σε συνδυασμό με αποδεδειγμένη φιλική προστασία, καθώς και μέγιστη δυνατή ασφάλεια για το δέρμα.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την ασφάλεια των προϊόντων μας πατώντας πάνω σε κάθε κατηγορία:

  • Γυναικεία ΥγιεινήEveryDay
  • Περιποίηση ενηλίκων – Sani
  • Βρεφική φροντίδα – Babylino

 

Διαβάστε περισσότερα πατώντας πάνω στις φωτογραφίες:

 

Διασφάλιση ποιότητας…
Καινοτομία
Πιστοποιήσεις
Ενημέρωση καταναλωτών