1981

Λανσάρισμα των σερβιετών Cloe.

1981

Παραγωγή ωτοκαθαριστών Tipers.

1982

Έναρξη παραγωγής των πρώτων μωρομάντηλων BabyCare.

1983

Έναρξη παραγωγής των υγρών μαντηλιών Wet Hankies.

1986

Έναρξη παραγωγής υδρόφιλου βάμβακος ΜΕΓΑ.

1991

Έναρξη παραγωγής των σερβιετακίων EveryDay.

1996

Λανσάρισμα των υγρών μαντηλιών ντεμακιγιάζ Pom Pon.

1997

Παραγωγή της πρώτης παγκοσμίως SENSITIVE σερβιέτας με την επωνυμία EveryDay.

Στη ΜΕΓΑ έχουμε προτείνει τη δική μας 100% ελληνική πρόταση στην προσωπική υγιεινή, βασίζοντας τον σχεδιασμό των προϊόντων μας στην αρχή της μέγιστης φιλικότητας προς το δέρμα. Στα πλαίσια αυτής της αρχής, δημιουργήσαμε το 1997 μια μοναδική καινοτομία στην κατηγορία προσωπικής υγιεινής, την πρώτη παγκοσμίως Sensitive σερβιέτα, με μοναδικά φιλικό υφασμάτινο κάλυμμα, αποτελούμενο από υφασμάτινες ίνες, αντί για φιλμ, σε αντίθεση με τις κοινές σερβιέτες.

1998

Λανσάρισμα των σερβιετακίων EveryDay All Cotton.

Από όλα τα υλικά που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε προϊόντα ατομικής υγιεινής, το βαμβάκι είναι ασύγκριτα φιλικό. Φυσικό, απαλό, υποαλλεργικό, συμβατό ακόμη και με το πιο ευαίσθητο δέρμα, φέρνει πραγματικά τη φυσική, αγνή φροντίδα σε επαφή με το δέρμα. Η ΜΕΓΑ δημιούργησε τα  Σερβιετάκια EveryDay All­ Cotton , προσφέροντας μοναδικά φιλική προστασία προς τον καταναλωτή. Σε αντίθεση με άλλα επώνυμα προϊόντα της κατηγορίας, που έχουν συνθετικό κάλυμμα, τα Σερβιετάκια EveryDay All­ Cotton έχουν κάλυμμα από 100% βαμβάκι, προσφέροντας έτσι την πιο φιλική πρόταση, στην κατηγορία. Η εμπιστοσύνη στη μοναδική αυτή πρόταση υγιεινής επισφραγίζεται από την Νο1 θέση που έχουν δώσει, σταθερά εδώ και χρόνια, στα Σερβιετάκια EveryDay οι ελληνίδες καταναλώτριες.

2000

Λανσάρισμα των υγρών αντισηπτικών μαντηλιών Wet Hankies.

2002

Λανσάρισμα των υγρών μαντηλιών για το κρυολόγημα Sneezy.

2004

Λανσάρισμα των σερβιετών EveryDay Extra Long.

Πολύ λεπτές σερβιέτες, ειδικά μελετημένες για extra προστασία ακόμα και σε πολύ μεγάλη ροή. Μεγαλύτερες σε μήκος από οποιαδήποτε άλλη ultra λεπτή σερβιέτα. Με διπλό σύστημα ασπίδων προστασίας: τα «κεντρικά» φτερά προστατεύουν από πλαϊνές διαρροές, ενώ τα «πίσω» φτερά στερεώνουν καλύτερα τη σερβιέτα και προστατεύουν από διαρροές στο πίσω μέρος. Ιδανικές για τη νύχτα ή για περιπτώσεις πολύ μεγάλης ροής.

2004

Παραγωγή των πανών ακράτειας Sani.

Aνοιχτές πάνες ακράτειας, με πυρήνα ενισχυμένης απορροφητικότητας για προστασία από διαρροές και οσμές.

2006

Λανσάρισμα των σερβιετακίων EveryDay String Safe.

2006

Λανσάρισμα των pants (πάνες - βρακάκι) ακράτειας Sani.

Τα πρώτα pants ακράτειας Ελληνικής παραγωγής. Αποτελεσματική προστασία από διαρροές και ελαστική μέση που αγκαλιάζει το σώμα για άνετη εφαρμογή. Με κάλυμμα που αναπνέει για extra φιλικότητα προς το δέρμα. Σε διπλή οικονομική συσκευασία 14 τεμαχίων.

2007

1η παραγωγή βρεφικών πανών Babylino.

2008

Λανσάρισμα των σερβιετών EveryDay Ultra Plus Fresh.

2009

Λανσάρισμα των αντισηπτικών μαντηλιών ΜΕΓΑ.

2010

Λανσάρισμα των σερβιετών EveryDay Sensitive Double Dry.

2010

Λανσάρισμα των σερβιετακίων EveryDay Cotton Fresh.

2011

Λανσάρισμα των νέων βρεφικών πανών Babylino Sensitive.

Οι βρεφικές πάνες Babylino Sensitive μελετήθηκαν ειδικά ώστε να συνδυάζουν όχι μόνο απορροφητικότητα και άνεση, αλλά και πιστοποιημένη, μοναδικά φιλική προστασία προς το βρεφικό δέρμα. Ήταν επίσης οι πρώτες πάνες στην Ευρώπη που πιστοποιήθηκαν με τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex ® Standard 100 για απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών και έχουν ελεγχθεί με βάση τα αυστηρότερα κριτήρια, που αντιστοιχούν σε προϊόντα που προορίζονται για βρέφη 0-3.

Ιστορική Αναδρομή

Λανσάρισμα της νέας γενιάς ακράτειας Sani Sensitive.

2016

Λανσάρισμα των υγρών μαντηλιών BabyCare σε πρωτοποριακή συσκευασία "mini pack".

2016

Λανσάρισμα των Babylino Fragrance Free wipes.

2017

Λανσάρισμα των BabyCare XL size.

2017

Λανσάρισμα των Babylino Sensitive Pants Boy & Girl.

2017

Λανσάρισμα των ενισχυτικών επιθεμάτων Sani Maximizers.

Ειδικά ενισχυτικά επιθέματα που προσφέρουν έναν επαναστατικό τρόπο ενίσχυσης της απορροφητικότητας έως και 80% σε συνδυασμό με την ανοιχτή πάνα ακράτειας Sani Sensitive. Kατάλληλα για χρήση κατά τη διάρκεια της νύχτας και για περιπτώσεις βαριάς ακράτειας, όπου απαιτείται ενισχυμένη προστασία από διαρροές.

2018

Λανσάρισμα των υγρών μαντηλιών τουαλέτας LAVEX.

2018

Λανσάρισμα των υγρών μαντηλιών ντεμακιγιάζ Pom Pon Micellaire.

2019

Λανσάρισμα των ελαστικών εσώρουχων ακράτειας Sani Sensitive Lady Pants.

Eιδικά σχεδιασμένα για γυναίκες, με μεσαία προς βαριάς μορφής ακράτεια. Μελετημένα για να συνδυάζουν αποτελεσματική προστασία, άριστη εφαρμογή και διακριτικότητα.

2019

Λανσάρισμα των υγρών μαντηλιών BabyCare Calming.

Τα μωρομάντηλα BabyCare Calming Pure Water σχεδιάστηκαν ειδικά για να προσφέρουν απαλό καθημερινό καθαρισμό και μοναδική αίσθηση χαλάρωσης. Διαθέτουν μια μοναδική σύνθεση που συνδυάζει ιδανικά το αγνό νερό (πάνω από 96% της φόρμουλας) με τα εκχυλίσματα οργανικής λεβάντας και βαμβακιού, που περιποιούνται το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα, συμβάλλοντας στην προστασία του από ερεθισμούς και συγκάματα.

2019

Λανσάρισμα των Babylino Sensitive Pants με νέα τεχνολογία ‘all around elastic’.

Τα Babylino Sensitive Pants είναι οι μόνες πάνες-βρακάκι που συνδυάζουν  άριστη απορροφητικότητα, άνεση αλλά και  βραβευμένη ασφαλή προστασία. Διακρίθηκαν με το κορυφαίο Βραβείο Ασφάλειας Προϊόντος από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, έπειτα από αυστηρή αξιολόγηση από ειδική κριτική επιτροπή της ΕΕ. Είναι επίσης, οι πρώτες πάνες-βρακάκι στην Ευρώπη που πιστοποιήθηκαν με τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών. Παράλληλα, προσφέρουν άριστη εφαρμογή και μοναδική στεγνότητα, χάρη στην ελαστική μέση περιμετρικά, που διαθέτουν.

2020

Λανσάρισμα των σερβιετών ελαφράς ακράτειας Sani Lady Sensitive.

Λεπτές και διακριτικές σερβιέτες ακράτειας με βαμβάκι, ειδικά σχεδιασμένες για ελαφράς μορφής ακράτεια κι άλλες ειδικές χρήσεις, όπως λοχεία και μετεγχειρητικές καταστάσεις. Συνδυάζουν αποτελεσματική προστασία από διαρροές και δυσάρεστες οσμές, άριστη εφαρμογή και υψηλή φιλικότητα προς το δέρμα.

Με ειδική τεχνολογία Odour Control που προσφέρει αποδεδειγμένο περιορισμό των δυσάρεστων οσμών, έως και 8 ώρες! Με πιο φαρδύ σχεδιασμό στο πίσω μέρος σε συνδυασμό με αυτοκόλλητα φτερά για extra προστασία.

2020

Λανσάρισμα της αντισηπτικής λοσιόν ΜΕΓΑ Ενισχυμένο με 70% αιθυλική αλκοόλη.

Η εταιρεία, συνδυάζοντας την τεχνογνωσία της, την ελληνική καινοτομία και την απαρέγκλιτη προσήλωσή της στην προϊοντική ασφάλεια, ανταποκρίθηκε άμεσα στις αυξημένες απαιτήσεις αντιβακτηριδιακής προστασίας που επέβαλαν οι καιροί και πρόσθεσε στην γκάμα της τη νέα αντισηπτική λοσιόν ΜΕΓΑ Ενισχυμένο με 70% αιθυλική αλκοόλη.

2020

Λανσάρισμα των αντισηπτικών μαντηλιών ΜΕΓΑ Ενισχυμένο με 70% αιθυλική αλκοόλη.

Χάρη στην ειδικά μελετημένη σύνθεσή τους, με 70% αιθυλική αλκοόλη και επιπλέον αντισηπτικό παράγοντα, τα νέα αντισηπτικά μαντήλια ΜΕΓΑ Ενισχυμένο προσφέρουν αποδεδειγμένα ενισχυμένη και ταχύτατη αντιβακτηριδιακή δράση, σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα (ΕΝ1276, ΕΝ1500, ΕΝ1650, ΕΝ14476), ενώ είναι εγκεκριμένα και από τον Ε.Ο.Φ.

Διατίθενται σε ατομική συσκευασία για άριστη διατήρηση του εμποτισμού του προϊόντος και πρακτικότητα στη μεταφορά.

2020

Λανσάρισμα μασκών προσώπου ΜΕΓΑ.

Οι μάσκες προσώπου ΜΕΓΑ σχεδιάστηκαν με γνώμονα τον βέλτιστο συνδυασμό εξαιρετικά υψηλής προστασίας και άνεσης κατά τη χρήση. Διαθέτουν 3 στρώματα προστασίας, ενώ είναι πιστοποιημένες για φιλτράρισμα BFE≥98% σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα (ΕΝ14683). Επιτρέπουν άνετη αναπνοή, ακόμα και μετά από πολύωρη χρήση. Διαθέτουν καινοτόμα, απαλά υφασμάτινα πλαϊνά για να μην κουράζουν και να μην ερεθίζουν την περιοχή γύρω από τα αυτιά. Είναι δερματολογικά ελεγμένες για ευαίσθητα δέρματα. Έχουν άδεια από τον Ε.Ο.Φ., ενώ διαθέτουν πιστοποίηση Oeko Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών. Είναι οι μόνες που διατίθενται σε 3 διαφορετικά μεγέθη (Small, Medium, Large), για ιδανική εφαρμογή και προστασία, ανάλογα με τις διαστάσεις κάθε προσώπου.

2020

Λανσάρισμα αντιβακτηριδιακών μαντηλιών Wet Hankies Antibacterial XL.

Η σειρά υγρών αντιβακτηριδιακών μαντηλιών Wet Hankies Antibacterial, η Νο1 μάρκα αντιβακτηριδιακών μαντηλιών στην Ελλάδα, εμπλούτισε την γκάμα της με ένα ακόμα προϊόν εμπιστοσύνης που έρχεται να καλύψει τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες αντιβακτηριδιακής προστασίας.

Τα νέα υγρά αντιβακτηριδιακά μαντήλια χεριών Wet Hankies Antibacterial XL, διαθέτουν 35% μεγαλύτερη επιφάνεια, σε σχέση με τα standard Wet Hankies Antibacterial 15, για μεγαλύτερη κάλυψη, ενώ χάρη στην ειδικά μελετημένη σύνθεσή τους, με οινόπνευμα και επιπλέον αντιβακτηριδιακό παράγοντα, δρουν αποτελεσματικά ενάντια σε μικρόβια και ιούς, όπως Η1Ν1 και Η3Ν2, εξασφαλίζοντας πολύ υψηλά επίπεδα αντιβακτηριδιακής προστασίας!

2020

Λανσάρισμα αντιβακτηριδιακών μαντηλιών Wet Hankies Antibacterial Extra Safe.

Τα υγρά μαντήλια Wet Hankies Antibacterial Extra Safe, χάρη στην ενισχυμένη σύνθεσή τους με οινόπνευμα και επιπλέον αντισηπτικό παράγοντα, αποτελούν έναν ισχυρό σύμμαχο προστασίας ενάντια σε μικρόβια και ιούς, όπως ο Η1Ν1 και ο Η3Ν2. Επιπλέον, προσφέρουν ταχύτατη (χρόνος επαφής  μόλις 1’), εξαιρετικά αποτελεσματική και επιστημονικά αποδεδειγμένη δράση κατά του κορωνοϊού SARS-CoV-2.

Τα Wet Hankies Antibacterial Extra Safe είναι ελεγμένα σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ΕΝ1276, ΕΝ1500, ΕΝ1650, ΕΝ14476, ενώ διαθέτουν έγκριση από τον Ε.Ο.Φ.

2021

Λανσάρισμα των ελαστικών εσωρούχων ακράτειας Sani Sensitive Men Pants.

Λεπτά και διακριτικά ελαστικά εσώρουχα μιας χρήσης σε γαλάζιο χρώμα, ειδικά σχεδιασμένα για άνδρες. Προσφέρουν αποτελεσματική προστασία από διαρροές (με ενισχυμένο απορροφητικό πυρήνα στο μπροστινό μέρος) και δυσάρεστες οσμές. Με ειδική τεχνολογία ελαστικών νημάτων Comfi-Fit για άνεση σε κάθε κίνηση και άριστη εφαρμογή στο σώμα. Κλινικά ελεγμένα με άριστα αποτελέσματα από το Δερματολογικό Εργαστήριο Dermatest (Γερμανία).

2021

Ανανέωση σειράς ελαστικών εσωρούχων ακράτειας Sani Sensitive Lady Pants.

Ειδικά σχεδιασμένα να προσφέρουν σίγουρη προστασία από διαρροές, ανεπιθύμητες οσμές αλλά και διακριτικότητα, σε ακόμη πιο κομψή και θηλυκή συσκευασία. Με υπερ-απορροφητικό πυρήνα που κλειδώνει στο εσωτερικό μεγάλη ποσότητα υγρασίας. Διακριτικά αρωματισμένα. Διαθέτουν υγιεινό υφασμάτινο κάλυμμα, που επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει, προσφέροντας υγιεινή προστασία χωρίς ερεθισμούς. Κλινικά ελεγμένα με άριστα αποτελέσματα από το Δερματολογικό Εργαστήριο Dermatest (Γερμανία). Στο χρώμα του δέρματος.

2021

Λανσάρισμα των σερβιετών ενισχυμένης προστασίας EveryDay Discreet.

Η ΜΕΓΑ προχώρησε στον σχεδιασμό ενός ακόμα καινοτόμου προϊόντος. Ανατομικές και έξτρα μακριές, οι νέες σερβιέτες ενισχυμένης προστασίας EveryDay Discreet είναι κατάλληλες για πολύ μεγάλη ροή, λοχεία και  άλλες ειδικές χρήσεις, όπως ελαφρά ακράτεια, ενώ συνδυάζουν αποτελεσματική προστασία από διαρροές και δυσάρεστες οσμές, άριστη εφαρμογή και υψηλή φιλικότητα προς το δέρμα.

2021

Λανσάρισμα των αντιβακτηριδιακών μαντηλιών Wet Hankies Antibacterial Extra Safe XL.

Τα μαντήλια Wet Hankies Antibacterial Extra Safe XL, χάρη στην ενισχυμένη σύνθεσή τους, με ισχυρό ποσοστό οινοπνεύματος και επιπλέον αντισηπτικό παράγοντα, εξασφαλίζουν όχι μόνο ενισχυμένη δράση κατά των βακτηρίων και των ιών γρίπης Η1Ν1, Η3Ν2, αλλά και επιστημονικά αποδεδειγμένη δράση κατά του κορωνοϊού SARS-Cov-2. Επιπλέον, διαθέτουν 35% μεγαλύτερο μαντήλι σε σχέση με όλα τα άλλα αντιβακτηριδιακά μαντήλια, για άμεση αντισηπτική προστασία που καλύπτει, πιο γρήγορα, μεγαλύτερη επιφάνεια.

2021

Λανσάρισμα των μαύρων χειρουργικών μασκών ΜΕΓΑ Type IIR.

Οι μαύρες χειρουργικές μάσκες ενισχυμένης προστασίας ΜΕΓΑ Type IIR διαθέτουν 3 στρώματα που εξασφαλίζουν άριστο φιλτράρισμα (BFE≥98%),  σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα (ΕΝ14683) και ειδική επεξεργασία για επιπλέον αντοχή ενάντια σε σταγονίδια, χωρίς να δυσκολεύουν την αναπνοή. Δερματολογικά ελεγμένες, με πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών και άδεια από τον Ε.Ο.Φ. Με σχεδιασμό “perfect fit”, είναι οι μόνες χειρουργικές μάσκες διαθέσιμες σε 3 μεγέθη, για άριστη εφαρμογή και ιδανική προστασία ανάλογα με τις διαστάσεις κάθε προσώπου!

2021

Λανσάρισμα των ωτοκαθαριστών Tipers Natura.

Επιστρατεύοντας τόσο τη διεθνή όσο και την ελληνική καινοτομία που αναπτύσσεται στα εργαστήριά της και υιοθετώντας τις αρχές της κυκλικής οικονομίας, η ΜΕΓΑ σχεδίασε τις βιοδιασπώμενες μπατονέτες Tipers Natura. Το νέο προϊόν διαθέτει 100% βαμβακερές άκρες, από βαμβάκι ανώτερης ποιότητας και ανθεκτικό μπαστουνάκι από 100% ανακυκλώσιμο χαρτόνι, ενώ είναι Vegan Approved. Επίσης, η συσκευασία τους διαθέτει πιστοποίηση I’m Green™ και είναι 100% ανακυκλώσιμη.

2021

Λανσάρισμα Babylino Sensitive Pants Night use Tested.

Τα νέα πρωτοποριακά Babylino Pants είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να προσφέρουν δοκιμασμένη προστασία…μέρα νύχτα! Xάρη στην τεχνολογία “all around elastic” και στις μοναδικές καινοτομίες τους, προσφέρουν ασύγκριτα σταθερή εφαρμογή, έξτρα απορροφητικότητα και τη στεγνότητα που χρειάζεται ακόμη και μετά από πολύωρη χρήση τη νύχτα. Χαρακτηρίζονται ως πάνες – βρακάκια top απορροφητικότητας CLASS Α *.

Είναι ελεγμένα με προσομοίωση πραγματικής νυχτερινής χρήσης σε διαπιστευμένο ανεξάρτητο εργαστήριο. Σε 100% ανακυκλώσιμη συσκευασία.

* Ελέγχoνται τακτικά και ανεξάρτητα από την SGS.  

2021

Λανσάρισμα Μωρομάντηλων BabyCare Βath Fresh Pure Water.

Τα μωρομάντηλα BabyCare Bath Fresh Pure Water, χάρη στην πλούσια σύνθεσή τους με εκχύλισμα βανίλιας και βούτυρο καριτέ σε συνδυασμό με το αγνό νερό (πάνω από 96% της φόρμουλας), προσφέρουν μια μοναδική αίσθηση βαθιάς φροντίδας στο ευαίσθητο βρεφικό δερματάκι. Βοηθούν στην προστασία από τυχόν ερεθισμούς και συγκάματα.

Mε υπέροχο, απαλό βρεφικό άρωμα φρεσκάδας.

2021

Λανσάρισμα Μωρομάντηλων BabyCare Fragrance Free Pure Water.

Τα μωρομάντηλα BabyCare χωρίς άρωμα, χάρη στην απαλή υποαλλεργική σύνθεσή τους με εκχύλισμα οργανικού χαμομηλιού, είναι κατάλληλα για νεογέννητα ή για μωρά με πολύ ευαίσθητο δέρμα. Καθαρίζουν απαλά και περιποιούνται το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στην προστασία από ερεθισμούς και συγκάματα. Με πρακτικό καπάκι που ανοιγοκλείνει, για ασφαλή διατήρηση της υγρασίας του προϊόντος, χωρίς να στεγνώνει.

2021

Λανσάρισμα των απορροφητικών προστατευτικών ακράτειας Sani Sensitive Men absorbent protectors.

Σχεδιασμένα με βάση την ανατομία του ανδρικού σώματος και κατάλληλα για ελαφράς και μέτριας μορφής ακράτεια. Tα μόνα που διαθέτουν ειδική τεχνολογία Odour Control, που προσφέρει αποδεδειγμένο περιορισμό των δυσάρεστων οσμών, έως και 8 ώρες. Eπίσης τα μόνα με μπροστινά αυτοκόλλητα φτερά και συνολικά τρία σημεία επικόλλησης για πολύ σταθερή εφαρμογή.

2022

Λανσάρισμα των ελαστικών εσωρούχων ακράτειας Sani Sensitive Premium Pants.

Σχεδιασμένα για extra προστασία σε περιστάσεις υψηλών απαιτήσεων (πολύ μεγάλη ροή, ταξίδι κλπ.) ή ακόμα και μετά από πολύωρη χρήση τη νύχτα. Night use tested με προσομοίωση νυχτερινής χρήσης σε διαπιστευμένο ανεξάρτητο εργαστήριο. Με extra dry πυρήνα που προσφέρει πολύ υψηλή απορροφητικότητα, προστασία από διαρροές και τη στεγνότητα που χρειάζεται το δέρμα. Με ειδική τεχνολογία Odour Control στον πυρήνα, για αποδεδειγμένο περιορισμό των οσμών έως και 8 ώρες. Με διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία βλαβερών ουσιών. Κλινικά ελεγμένα με άριστα αποτελέσματα από το Δερματολογικό Εργαστήριο Dermatest (Γερμανία).

2022

Λανσάρισμα ελαστικών εσωρούχων ακράτειας Sani Sensitive Classic Pants.

Σχεδιασμένα να προσφέρουν προστασία από διαρροές και οσμές και παράλληλα φιλικότητα στο δέρμα. Επιπλέον, χάρη στον λεπτό, ανατομικό και με τεχνολογία Comfi-Fit σχεδιασμό τους εξασφαλίζουν άνεση σε κάθε κίνηση και άριστη εφαρμογή στο σώμα. Κλινικά ελεγμένα με άριστα αποτελέσματα από το Δερματολογικό Εργαστήριο Dermatest (Γερμανία). Σε οικονομική συσκευασία 24 τμχ.

2022

Λανσάρισμα των μασκών FFP2 STRANFFORD

Ανταποκρινόμενη στις κοινωνικές συνθήκες που απαιτούσαν αντιμικροβιακή προστασία υψηλών απαιτήσεων, η ΜΕΓΑ πρόσθεσε στην γκάμα της ένα ακόμα προϊόν υψηλής ποιότητας και πιστοποιημένης αποτελεσματικότητας. Οι νέες αναδιπλούμενες μάσκες μιας χρήσης εξαιρετικά υψηλής προστασίας FFP2 STRANFFORD διαθέτουν διπλό φίλτρο meltblown, ενώ αποτελούνται από συνολικά 5 στρώματα προστασίας, εξασφαλίζοντας μέγιστη προστασία (PFE≥94%), σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα (ΕΝ149:2001+Α1:2009).

2022

Λανσάρισμα των γκρι μασκών ΜΕΓΑ TYPE IIR με διπλό φίλτρο

Με όχημα την καινοτομία και στόχο τη βέλτιστη ανταπόκριση στην ανάγκη για υψηλών απαιτήσεων προστασία, η ΜΕΓΑ εμπλούτισε την γκάμα χειρουργικών μασκών με ένα ακόμα πρωτοποριακό προϊόν: τις γκρι χειρουργικές μάσκες ΜΕΓΑ με σύστημα 4 στρωμάτων προστασίας. Σχεδιασμένες με διπλό φίλτρο από ειδικό ηλεκτροστατικά επεξεργασμένο meltblown, για άριστο φιλτράρισμα (PFE˃99,7%) ακόμα και πολύ μικρών σωματιδίων (0,1μm), βάσει προτύπου ASTM F2299.

Έτσι, εξασφαλίζουν ενισχυμένη προστασία, αλλά και την άνετη διαπνοή μίας μονής μάσκας.

2022

Λανσάρισμα των υγρών μαντηλιών ντεμακιγιάζ Pom Pon Gold

Μελετώντας προσεκτικά τις ανάγκες των καταναλωτριών, οι επιστήμονες της ΜΕΓΑ σχεδίασαν ένα ακόμα καινοτόμο προϊόν: τα νέα υγρά μαντήλια ντεμακιγιάζ Pom Pon Gold με φυτικό κολλαγόνο και χρυσό.

Χάρη στη μοναδικά πλούσια σύνθεσή τους, απομακρύνουν αποτελεσματικά σκόνη και μακιγιάζ από το πρόσωπο και τον λαιμό, ενώ παράλληλα ενυδατώνουν, αναζωογονούν και θρέφουν την επιδερμίδα, χαρίζοντάς της νεανική λάμψη και δημιουργώντας μία νότα φυσικής πολυτέλειας στο καθημερινό ντεμακιγιάζ!

2022

Λανσάρισμα υγρών μαντηλιών διαφόρων χρήσεων BabyCare For All

Τα νέα υγρά μαντήλια διαφόρων χρήσεων BabyCare For All είναι σχεδιασμένα για αποτελεσματική καθαριότητα και απαλή φροντίδα του δέρματος σε κάθε ηλικία (μωρά, παιδιά, ενήλικες).

Πολύ απαλά, ανθεκτικά, με ειδικά μελετημένη σύνθεση με εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, αγνό νερό και υπέροχο άρωμα φρεσκάδας, είναι κατάλληλα για όλη την οικογένεια.