Περιβάλλον “Ε”

Αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής μας για τη βιώσιμη ανάπτυξη είναι η δέσμευσή μας να βελτιώνουμε διαχρονικά την περιβαλλοντική μας επίδοση, παράγοντας προϊόντα άριστης ποιότητας με μοναδική φιλικότητα προς το δέρμα, σχεδιασμένα με σεβασμό προς το περιβάλλον.

Επίσης, σχεδιάζουμε, επενδύουμε σε νέες τεχνολογίες και εργαζόμαστε συστηματικά, για να κάνουμε τη λειτουργία του εργοστασίου μας πιο φιλική προς το περιβάλλον.

Οι στόχοι μας επικεντρώνονται κυρίως στην εξοικονόμηση ενέργειας, στη μείωση του πλαστικού, στη μεγιστοποίηση της χρήσης πρώτων υλών φυτικής προέλευσης, στην υπεύθυνη χρήση των φυσικών πόρων, στη χρήση 100% ανακυκλώσιμων συσκευασιών, καθώς και στην ενσωμάτωση αρχών βιώσιμης ανάπτυξης στις αποφάσεις και στις διαδικασίες μας.

Υιοθετώντας τις Αρχές της Κυκλικής Οικονομίας, η ΜΕΓΑ δύναται να επιτύχει τη μείωση της ποσότητας αποβλήτων, την αύξηση της ανακύκλωσης, την επαναχρησιμοποίηση πλαστικού και χαρτιού στις συσκευασίες της, τη χρήση 100% ΑΠΕ, την προώθηση της κυκλικότητας στις παραγωγικές διαδικασίες.

Η εταιρεία μας διαθέτει 20ετή εμπειρία και ειδική τεχνογνωσία στην παραγωγή eco – friendly προϊόντων, ενώ αποτελούμε τον βασικό προμηθευτή μιας από τις μεγαλύτερες εταιρίες διάθεσης βιοδιασπώμενων προϊόντων στην κατηγορία προσωπικής υγιεινής με διεθνή παρουσία.

Διαβάστε περισσότερα πατώντας πάνω στις φωτογραφίες:

 

Πρόγραμμα Act Green
Αρχές Κυκλικής Οικονομίας
Στόχοι Βιωσιμότητας ΜΕΓΑ
Ευθυγράμμιση με τους Παγκόσμιους Στόχους…
Εφοδιαστική Αλυσίδα
Η Βιώσιμη Ανάπτυξη στα προϊόντα μας