Ημέρα της Γυναίκας. H EveryDay και ο Μασούτης καλύπτουν δωρεάν τις προληπτικές εξετάσεις Τεστ – Παπ και Υπέρηχο Μαστού σε 500 γυναίκες.

Ημέρα της Γυναίκας. H EveryDay και ο Μασούτης καλύπτουν δωρεάν τις προληπτικές εξετάσεις Τεστ – Παπ και Υπέρηχο Μαστού σε 500 γυναίκες.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας 08/03 , και με το σύνθημα Πρόληψη = Ζωή , η EveryDay σε συνεργασία με την αλυσίδα Μασούτης καλύπτουν τις προληπτικές εξετάσεις Τεστ Παπ και Υπέρηχου Μαστών σε 500 γυναίκες.

Ο κύριος στόχος της δράσης είναι να μεταδοθεί το μήνυμα της πρόληψης ως στάση ζωής για όλες τις γυναίκες, κινητοποιώντας τες ταυτόχρονα για έγκαιρο και τακτικό προληπτικό έλεγχο.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι η πρόληψη σώζει ζωές:

  • Ο προσυμπτωματικός έλεγχος για καρκίνο του μαστού μπορεί να μειώσει την πιθανότητα θανάτου από τη νόσο κατά 25%.
  • Πάνω από το 80% των γυναικών στις οποίες ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας  διαγνώστηκε σε ένα πρώιμο στάδιο θεραπεύονται πλήρως.

Προτρέπουμε όλες τις γυναίκες να αφιερώσουν περισσότερο χρόνο στην πρόληψη της υγείας τους που συχνά παραμελούν κάτω από την πίεση των αυξημένων υποχρεώσεων της καθημερινότητας.

Από Πέμπτη 3  έως και Σάββατο 12 Μαρτίου καλούμε τις γυναίκες να επισκεφτούν ένα από τα καταστήματα Μασούτης και να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό, κάνοντας απλά χρήση της MasCard. Μετά από ηλεκτρονική κλήρωση, 500 τυχερές θα παραλάβουν το ειδικό κουπόνι για να πραγματοποιήσουν δωρεάν τις προληπτικές τους εξετάσεις σε Όμιλο Εταιρειών Υγείας με πανελλαδική κάλυψη Δικτύου.