ΠΡΟΛΗΨΗ = ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ 200 δωρεάν εξετάσεις Τεστ-Παπ και Υπέρηχος Μαστού

H EveryDay και ο Γαλαξίας καλύπτουν δωρεάν σε 200 γυναίκες τις προληπτικές εξετάσεις Τεστ – ΠΑΠ και Υπέρηχο μαστών.  Ο κύριος στόχος της δράσης είναι να μεταδοθεί το μήνυμα της πρόληψης ως στάση ζωής για όλες τις γυναίκες και ταυτόχρονα να τις κινητοποιήσει για τακτικό προληπτικό έλεγχο.

Μπείτε στη σελίδα facebook του Γαλαξία και εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας στη σχετική ανάρτηση από 20 Μαρτίου έως και 15 Απριλίου. Μετά από κλήρωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί έως 21 Απριλίου, θα αναδειχθούν 200 νικήτριες, με δώρο δωρεάν ιατρικές εξετάσεις και συγκεκριμένα ένα τεστ ΠΑΠ και έναν υπέρηχο μαστών, σε εξαιρετικά αξιόπιστο όμιλο διαγνωστικών κέντρων.

Η Υγεία αποτελεί για την EveryDay και τον Γαλαξία προτεραιότητα. Γι’ αυτό μαζί, αναδεικνύουμε την πρόληψη σε βασικό παράγοντα της ζωής μας. Δίνουμε το κίνητρο και το έναυσμα σε όλες τις καταναλώτριες να ενημερωθούν και να εξεταστούν, μετατρέποντας την πρόληψη σε στάση ζωής. Γιατί η πρόληψη είναι η ζωή!..

Μπορείτε να βρείτε τους όρους του διαγωνισμού στην σελίδα facebook του Γαλαξία https://www.facebook.com/galaxias.sm/?fref=ts