Γιάννης, 9 ετών… Εύχομαι να γνωρίσω τον Κώστα Μήτρογλου!

Γιάννης, 9 ετών… Εύχομαι να γνωρίσω τον Κώστα Μήτρογλου!

“Περίμενε πώς και πώς να έρθει η στιγμή που θα τον συναντήσει από κοντά… Μας έλεγε νωρίτερα όλα όσα ήθελε να του πει και σαν έφτασε η ώρα εκείνη έμεινε άφωνος από την χαρά και τον ενθουσιασμό του…”, αυτά ήταν τα λόγια της εθελόντριας που περιγράφει τη στιγμή συνάντησης.

H ΜΕΓΑ Α.Ε. προχώρησε στην Υιοθεσία της Ευχής του μικρού Γιάννη, που εκπληρώθηκε από το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), καλύπτοντας όλα τα απαραίτητα έξοδα για να μπορέσει να πραγματοποιήσει ο μικρός το όνειρό του, χαρίζοντάς του την πεποίθηση ότι ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ. Η οικογένεια ταξίδεψε από την Κρήτη, και ο μικρός Γιάννης συνάντησε τον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Απόλαυσε την προπόνηση και στη «λήξη» οι δύο αθλητές «αντάλλαξαν φανέλες» και αυτόγραφα. Τα κόλπα όμως που έμαθε ο Μήτρογλου στον μικρό Γιάννη είναι το μυστικό τους…

“Όσα έζησα σήμερα θα μείνουν βαθιά χαραγμένα στην καρδιά μου. Το χαμόγελο και η χαρά του Γιαννάκη είναι μία ανταμοιβή ανεκτίμητης αξίας. Γιατί όπως είχε πει ένα από τα παιδιά που πραγματοποιήθηκε η ευχή του, «Αν ένα απίστευτο όνειρό σου έγινε πραγματικότητα, τότε και το όνειρό σου να ξαναγίνεις καλά, έρχεται πιο κοντά». Τέτοιες δράσεις είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά και μας κάνουν περήφανους.” αυτά ήταν τα λόγια μέλους της ομάδας εθελοντών από την ΜΕΓΑ, που περιγράφει την εκπλήρωση της ευχής.

Μία ακόμη Πράξη Φροντίδας από την 100% ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ.