Δυναμική συμμετοχή της ΜΕΓΑ στον θεσμό των “Business Days”

Δυναμική συμμετοχή της ΜΕΓΑ στον θεσμό των “Business Days”

H 100% ελληνική εταιρία ΜΕΓΑ άνοιξε πρόσφατα τις «πύλες» της και καλωσόρισε στις εγκαταστάσεις της 20 φοιτητές από μεγάλα Πανεπιστήμια της χώρας (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών κ.ά) διοργανώνοντας μια ξεχωριστή εκπαιδευτική ημερίδα, με τίτλο «ΜΕΓΑ Business Day: ΜΕΓΑλα όνειρα, ΜΕΓΑλες επιτυχίες».

Κατά τη διάρκεια του Business Day, στελέχη της εταιρείας ξενάγησαν του φοιτητές στους χώρους του εργοστασίου της ΜΕΓΑ και γνώρισαν από κοντά τα στάδια παραγωγής όλων των προϊόντων της. Επιπλέον, μέσα από ομιλίες ανώτατων διοικητικών στελεχών από διαφορετικούς τομείς της εταιρείας, οι νέοι φοιτητές γνώρισαν την ιστορία, την κουλτούρα και τους τρόπους λειτουργίας της. Επιπλέον, άκουσαν χρήσιμες συμβουλές για τα πρώτα βήματα της επαγγελματικής τους ζωής από τα στελέχη της Διεύθυνσης Ανθρωπίνων Πόρων της ΜΕΓΑ. Το Business Day ολοκληρώθηκε με ένα αμιγώς διαδραστικό workshop, εμπνευσμένο από τις δράσεις Εταιρικής Υπευθυνότητας της εταιρείας.

Η ημερίδα είχε ως στόχο την επαφή των νέων με την αγορά εργασίας, μέσω μίας 100% ελληνικής βιομηχανίας με αδιάκοπη και σταθερή ανοδική πορεία μέσα στο χρόνο, η οποία επενδύει έμπρακτα στους ανθρώπους της αλλά και στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Η ΜΕΓΑ, με θεμέλιο το όραμα, την επιμονή και το μεράκι των ανθρώπων της, έχει καταφέρει να κατακτήσει ηγετική θέση στον κλάδο προϊόντων προσωπικής φροντίδας, ενώ στην καρδιά των καταναλωτών έχει συνδέσει το όνομα της με αξίες όπως Σεβασμός, Υπευθυνότητα, Ακεραιότητα.