Η ΜΕΓΑ ξανά Πρωταγωνιστής Κλάδου Ατομικής Υγιεινής

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

 

Μια ακόμη σημαντική διάκριση κατέκτησε η ΜΕΓΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε. στο πλαίσιο των φετινών βραβείων «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2019, επιβεβαιώνοντας για άλλη μία χρονιά την ανοδική της πορεία και την συνεισφορά της στην ελληνική οικονομία. Στην αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, παρουσία περισσότερων από 600 υψηλόβαθμων στελεχών και εκπροσώπων του ακαδημαϊκού κόσμου, επιβραβεύθηκαν επιχειρήσεις που αποτελούν το λαμπρό παρόν και μέλλον του ελληνικού επιχειρείν και προετοιμάζουν την επόμενη ημέρα για την Ελλάδα.

Τα βραβεία βασίζονται στα επίσημα οικονομικά αποτελέσματα των εταιρειών, όπως αποτυπώνονται στους ισολογισμούς τους. Συγκεκριμένα, η εταιρεία έλαβε το βραβείο «Πρωταγωνιστής Κλάδου» (Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής – Τissue) με βάση τον κύκλο εργασιών, τα κέρδη προ φόρων και τα ταμειακά της διαθέσιμα. Η σημαντική διάκριση για ακόμη μια χρονιά αποτελεί ιδιαίτερη τιμή γιατί αντικατοπτρίζει τη συνεχή προσπάθεια για το Άριστο τόσο στην παραγωγή ελληνικών καινοτόμων προϊόντων προσωπικής υγιεινής, όσο και στην επιχειρησιακή της λειτουργία. Με όραμα τη δημιουργία μιας ξεχωριστής πρότασης στην προσωπική υγιεινή και με μια σταθερά ανοδική πορεία 38 ετών, η ΜΕΓΑ κατάφερε σήμερα να είναι μια 100% ελληνική εταιρεία με ηγετική θέση στην Ελλάδα, όπου διατηρεί το σύνολο της παραγωγής της στην Ελλάδα, δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας, επενδύει συνεχώς σε υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και εξάγει σε 4 ηπείρους, αποδεικνύοντας ότι η ελληνική καινοτομία έχει θέση στον παγκόσμιο επιχειρηματικό στίβο.

Σημαντικά στοιχεία που κατάφερε η εταιρεία το διάστημα 2010 – 2018:

  • Υλοποίηση Επενδύσεων 84 εκ. ευρώ σε νέα αποθήκη, επιπλέον χώρους παραγωγής και επιπλέον γραμμές παραγωγής τεχνολογίαςαιχμής
  • Αύξηση των εργαζομένων 98%
  • Ρυθμό ανάπτυξης 174%
  • Οκταπλασιασμό των εξαγωγών με παρουσία σε 4 ηπείρους

Επιπλέον, η ΜΕΓΑ προσπαθεί καθημερινά η επιχειρηματική της ανάπτυξη να συμβαδίζει άριστα με την κοινωνική ευημερία, το υπεύθυνο επιχειρείν και την αειφόρο ανάπτυξη, έχοντας ως «φάρο» τις αξίες της «Σεβασμός», «Ακεραιότητα», «Υπευθυνότητα», οι οποίες ενυπάρχουν σε όλες τις συνεργασίες.